RING PÅ -  Telefon 44 95 91 11  -  Fax 44 95 91 22

Eller e-mail os på alex@industrilak.com

Elektrostatisk pulverlakering
I fremstilling, elektrostatiske pulverbelægning er en form for efterbehandling proces, hvor tørt pulverformigt malingen påføres til metal. Ved at anvende en elektrisk ladning til maling partikler, som de er anvendt, kan producenterne oprette en permanent høj kvalitet finish. Går helt tilbage til 1960'erne, elektrostatiske pulverbelægning fortsat et af de mest almindelige pulver belægningsprocesser dag. Det skaber en finish svarende til den, skabt af våd maling, men tilbyder en række fordele i form af kvalitet finish og miljøspørgsmål.

Producenterne må en elektrostatisk pulverlakering til mange typer af produkter. Denne type finish anvendes primært på metaller spænder fra stål til aluminium. Det er også bruges til at afslutte en række forbrugsvarer, fra wire reoler til græsplæne møbler. Elektrostatisk pulverlakering bruges også på biler og andre køretøjer, og er stadig en populær metode til efterbehandling udvendig metal sidespor.

Dette produkt kan indeholde en række forskellige materialer, afhængigt af produktet og producenten. Mange omfatter en epoxyharpiks base, selvom nogle er afhængige af polyester-baserede hybride blandinger i stedet. Mens polyester reducerer risikoen for gulning på en pulverlakeret overflade, det giver også mindre korrosionsbestandighed. Akryl produkter anvendes til at skabe en elektrostatisk pulverlakering med en højglans finish, mens emalje-baserede versioner er almindeligt anvendt til at afslutte elektronisk og mekanisk udstyr.

Hvis du vil anvende en elektrostatisk pulverlakering, brugere anvender en trykluft pistol. Pistolen anvender en elektrisk ladning på hver partikel af maling, som den kommer ind i luften. Denne afgift får partiklerne til at blive tiltrukket til overfladen af ??metallet. En partiklerne er bundet til metallet, objektet opvarmes, indtil malingen partikler smelter eller sikring til overfladen.

Denne proces giver en række fordele i forhold til andre typer af efterbehandling processer. I modsætning til våd maling, tør maling indeholder ingen skrappe opløsningsmidler. Dette mindsker risikoen for sundhedsmæssige betænkeligheder for brugeren, såvel som til dem, der arbejder i nærheden. Pulverlakering gør det også nemmere at fange ubrugte maling partikler, som er tabt under våd maling sprøjtning. Disse partikler kan derefter genbruges til fremtidige projekter.

Elektrostatisk pulverlakering har sine begrænsninger, dog. Selv om det kan anvendes på de fleste metaller, er det ikke en effektiv metode til efterbehandling termoplast. Det kan også være vanskeligt at regulere maling tykkelse og slut kvalitet ved brug af elektrostatisk pulverbelægning. Tykkere lag kan være forholdsvis let at anvende, mens tyndere frakker tendens til at være mere vanskeligt.

Ring 44 95 91 11 eller skriv på alex@industrilak.com for et uforpligtende tilbud på opgaven.


Virksomhed Produkter Telefon
Om os Sandblæsning Ring 44 95 91 11
Kontakt os Pulverlakering Man - tors 07.00 - 15.30
Kundereferencer Vådlakering fre 07.00 - 12.00
Forretningsbetingelser Korosionsbeskyttelse
© COPYRIGHT BAGSVÆRD-FARUM INDUSTRILAKERING
Bygmarken 21 A . DK.3520 Farum . CVR-nr. 15958634
Design . Furesø IT . www.furesoeit.dk